IKON CLIQ GO főkulcsos rendszer

Ismerje meg a főkulcsos zárrendszerek legmodernebb generációját, az applikációval okostelefonról, tabletről egy érintéssel vezérelhető, felhő alapú IKON CLIQ GO vezérkulcsos zárrendszert!

Az IKON CLIQ GO mesterkulcs rendszer eddig nem látott rugalmasságot és szabadságot biztosít, miközben továbbra is garantálja az ASSA ABLOY elektromechanikus zárak nyújtotta 100%-os védelmet.

Milyen újdonságokat nyújt CLIQ GO rendszer?

  • Teljes hozzáférési rendszer megjelenítése és kezelése tableten, okostelefonon és PC-ről elérhető applikációban bármikor, bárhonnan.
  • Elveszett kulcs esetén történő letiltás egy érintéssel akár a világ másik pontjáról is.
  • Főkulcsrendszer bővítése, jogosultsági szintek módosítása az applikáción belül.
  • Számos cilinder típus esetén telepíthető.
  • Gyors és egyszerű telepítés pár pillanat alatt meglévő mechanikus zárak esetén is.

AZ IKON CLIQ GO telepítésével anélkül élvezheti egy távolról irányítható beléptető rendszer előnyeit, hogy meglévő ajtóit, vagy bevésőzárait le kellene cserélnie, illetve különösebb átalakítást kellene eszközölnie, mint hagyományos vezetékes beléptető rendszerek esetén.

Okosítsa fel meglévő zárait az IKON CLIQ GO vezérkulcsos rendszerrel, élvezze a felhő alapú megoldás kényelmét, irányítson mindent egy érintéssel mobiltelefonjáról!

Ha többet szeretne megtudni IKON CLIQ GO elektromechanikus zárrendszerünkről, töltse le angol nyelvű termékbemutatónkat, vagy forduljon kollégáinkhoz!