ABLOY PROTEC2 mechanikus zár

Az ABLOY PROTEC2 egyike napjaink legbiztonságosabb zárrendszereinek, mely a világ egyik legnépszerűbb főkulcsrendszer családjának, az ABLOY PROTEC2-nek a továbbfejlesztett, a világon egyedülálló biztonsági megoldásokkal rendelkező változata.

Az ABLOY PROTEC2 számos újdonsággal jelentkezik, melyek nem csak tartóssá és megbízhatóvá, de gyakorlatilag feltörhetetlenné teszik a megoldást. A szabadalmaztatott AWS (Anti Wearing System) egy, a kulcsok kopását gátló rendszer, mely megakadályozza, hogy a rendszeres használat miatt a kulcsok felületén apró sérülések jöjjenek létre, ezáltal hosszú, hibamentes élettartamot biztosít.

A tárcsás szerkezet is teljesen új tervezés, a kulcsban pedig egy golyó kapott helyet, melynek köszönhetően a nyers kulcsok készítése rendkívül nehéz, így az illetéktelen másolás gyakorlatilag lehetetlenné vált.

Az ABLOY PROTEC2 is elérhető a már megismert CLIQ elektromechanikus funkcionalitással, amelynek segítségével a mechanikus főkulcsrendszerünket egy kártyás beléptető rendszer funkcionalitásával ruházhatjuk fel és ezáltal elérhető válnak olyan szolgáltatások, mint a kártyák és zárak eseményeinek naplózása vagy időbeni használhatóságának korlátozása.

Tekintse meg az ABLOY PROTEC2 bemutató videóját, melyből megismerheti egy világszabadalom születését!