Ipari felhasználásra ajánlott zárbetétek és főkulcsos megoldások

Tekintse meg kifejezetten ipari használatra kifejlesztett rendszereinket!

Amennyiben megbízható, kiemelkedő biztonsági szintet nyújtó, főkulcsot is kezelhető zárbetétet keres ipari létesítménybe, a legjobb helyen jár! Nálunk rendkívül széles kínálatból választhat, legyen szó nyílászárókhoz ajánlott zárbetétekről vagy bútorzárakról.

Az általunk kínált zárrendszerek és a hozzájuk tartozó kulcsok kereskedelmi forgalomban nem kaphatók, másoltatásuk kizárólag cégünkön keresztül lehetséges az arra kijelölt és felhatalmazott személyek számára. Ezáltal fokozott másolás elleni védelmet biztosítunk, amely a legmagasabb biztonsági igényeket is kielégíti. Nagyobb vezérkulcsos rendszer esetén saját kulcsprofil vásárlása is lehetséges.

A kínálatunkban elérhető ipari zárrendszer világszabadalommal védett rotációs, visszatartólamellás mechanizmusa a zárbetétek utólagos átkódolását is lehetővé teszi, mellyel jelentős költségtől kímélheti meg magát. Például egy több ezer zárási pontot tartalmazó létesítmény esetében sem jelent problémát, ha az egyik csoportkulcs illetéktelen felhasználó kezébe kerül, mivel új kódolás segítségével kiiktatjuk az illetéktelen felhasználót, akinek így a jövőben egy zárhoz sem lesz hozzáférési joga, Önnek pedig nem kell az összes zárat lecseréltetnie.

Ipari használatra kialakított főkulcsrendszerek esetében is lehetőség van lakatok, zárbetétek, és szekrényzárak ugyanazon főkulcsos rendszerbe történő csatlakoztatására. Amennyiben tervezéssel kapcsolatos kérdése lenne, keresse kollégáinkat elérhetőségeink bármelyikén!

Az ipari használtra ajánlott zárbetéteink mindegyike rendelkezik a következő funkciókkal:

  • fúrásvédelem,
  • finomnyitás elleni védelem,
  • letapogatás és manipuláció elleni védelem,
  • savállóság.

Az általunk kínált zárbetétek mindegyike rendelkezik a MABISZ minősítésével, emellett törvény és világszabadalmak által védett profillal, hosszméretük toldatokkal könnyedén változtatható.

Amennyiben irodaházba ajánlott zárbetétet keress, kattintson ide, és tudjon meg többet az ABLOY Novel zárbetétekről!

Ismerje meg a legmagasabb biztonsági szintet nyújtó ABLOY Protec2 előnyeit.