Mediator motoros zár

A Mediator megoldást jelent a társasházak zárási, biztonsági problémáira, és biztosítják a hosszútávú megbízható működést és a komfortos használatot. A Mediator önzáró rendszer. A kilincsnyelv és a zárnyelv zárt állapotba kerül az ajtó becsukását követően, ezáltal növelhető a biztonság. A zár kívülről kulccsal nyitható, belül beépített pánikfunkcióval rendelkezik.

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT KOLLÉGÁINKTÓL!

 

A Mediator előnyei

  1. A legmegbízhatóbb védelem behatolás ellen.
    A főbejárati ajtó éjjel-nappal zárva van. A zár ily módon védelmet biztosít a betolakodók és nem kívánatos vendégek ellen. Szükség esetén az ajtó zárszerkezete kapcsológomb segítségével nyitott állapotban rögzíthető (pl. költözés esetén).
  2. Biztonságos menekülési útvonalat biztosít.
    Az épületet a főbejáraton keresztül bármikor ki lehet üríteni, úgy is, hogy az épület kívülről zárva van. Veszély, vagy normál körülmények között kulcs nélkül is nyitható. Ezzel a menekülési útvonalak jelentette biztonsági probléma egyszer és mindenkorra megszűnik.
  3. Kiemelt kényelem.
    Ha késő este vagy kora reggel látogatók érkeznek valakihez, az ajtó a lakásból kényelmesen nyitható. A zár az ajtó becsukását követően automatikusan bezáródik.

 

AJÁNLATKÉRÉSÉRT FORDULJON KOLLÉGÁINKHOZ!