Tűz- és füstgátló ajtók, kapuk és tűzgátló toló kapuk

Ha tűzgátló vagy füstgátló ajtót vagy toló kaput keres, nálunk a legjobb helyen jár. Nemcsak méretre szabott tűzgátló ajtókat biztosítunk, hanem komplett segítséget tűzvédelmi rendszerek kiépítéséhez.

A legtöbb  tűzgátló, illetve füstgátló ajtó forgalmazó kizárólag az ajtó leszállításáért felel, így külön problémát jelent a hozzájuk tartozó  egyedi zármegoldások és az RWA rendszerek beszerzése és kiépítése, ami komoly hibaforrás lehet.

Mi komplett szolgáltatást biztosítunk a tűzgátló ajtótól kezdve a szaktanácsadáson át az RWA rendszer és a biztonsági megoldások kiépítésén át, így Ön mindent egy kézből szerezhet be. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhat meg, ráadásul a hiba lehetőségét is minimalizálhatja.

Az ASSA ABLOY tűzgátló és füstgátló ajtóinak kínálatában acél, üvegezett acél, illetve fa tűzgátló ajtók találhatók EI30, EI60, EI120, SM kivitelben. A kínálatunkban kapható tűzgátló ajtók minden szükséges szabványnak és minősítésnek (pl. ÉMI-minősítés) megfelelnek, így a jogszabályi előírásokat is maximálisan teljesítik. Ráadásul a tűzgátló ajtók mellett komplett hő- és füstelvezető rendszereket is kínálunk szaktanácsadással egybe kötve. Ha nem biztos benne, hogy milyen tűzgátló ajtóra lenne szüksége, mi segítünk megtalálni az Ön számára megfelelő megoldást. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Kínálatukban az ASSA ABLOY cégcsoport Mercor gyárában készülő tűzgátló ajtók mellett tűzgátló toló kapuk is megtalálhatók ASSA ABLOY MCR TLB márkanév alatt.

Amennyiben tűzgátló, füstgátló ajtajaink műszaki paramétereire kíváncsi, tekintse meg kínálatunkat!