Zárak és beléptetők

Mit nyújt az ASSA ABLOY beléptető , amit más nem? Egységes integrált beléptető rendszert építünk ki, melynek minden részlete (zárak, széfek) integráltan vezérelhető, akár online rendszerben is. A rendszer kialakítása során minden paraméter egyedi igények szerint változtatható. A leginkább testre szabott beléptető megoldásokat kínáljuk, kiváló ár-érték arányban. Kérjen ajánlatot még ma, ha Önnek is az ASSA ABLOY beléptető rendszerre lenne szüksége!

Az ASSA ABLOY beléptető telepítésével bármilyen meglévő rendszer esetében 5 perc alatt áttérhet a jövő technológiáját nyújtó biztonságosabb, exkluzívabb azonosító és beléptető megoldásra. Az igazi garanciát pedig a vendégek elégedettsége jelenti majd.

Milyen funkciókkal növeli szállodája biztonsági fokozatát a TESA ASSA ABLOY beléptető rendszer?

  • Pontos nyomon követés: Belépési események, széfhasználatok rögzítése és utólagos visszaellenőrizhetősége egy rendszeren belül.
  • Testre szabhatóság: Jogosultsági szintek és naplózott események megjelenítése egy rendszerben ajtónként, illetve akár szintek, épületek vagy blokkok szerint. Ajtótípusok szerinti megkülönböztetés, pl. lakosztály, apartman közös belépési lehetősége.
  • Rugalmas és egyszerű kezelhetőség: Megkülönböztetett jogosultsági szintek beállítása és rugalmas módosítása a beléptető kártyák jogosultsági szintjeinek gyors és egyszerű változtatásával, teljes mértékig a szálláshely igényeire szabva. Multi-üzemmód (szabad belépés, első használó, két használó stb.) lehetősége.
  • Online és offline rendszerbe integrálhatóság: Az ASSA ABLOY beléptető rendszer telepítésével egy virtuális online hálózatot hozhat létre szállodájában egyetlen vezeték elhelyezése nélkül. Így a vendégek akár a recepció felkeresése nélkül is meghosszabbíthatják tartózkodásukat.
  • Teljes biztonság: Mesterkártya biztosítása a speciális helyzetek kezelésére.

 

Miért válassza az ASSA ABLOY beléptetőt?

  • Gyors, könnyű telepítés: A beüzemeléshez nincs szükség vezetékelésre és az ajtó átalakítására, így gyorsan és egyszerűen telepíthető bármilyen meglévő vagy éppen újonnan kialakított rendszer esetében is.
  • Költséghatékony technológia: A vezeték nélküli telepítéssel jelentős költséget takaríthat meg, ráadásul energiatakarékos kialakításuknak köszönhetően a TESA zárak üzemeltetése is gazdaságos.
  • Másolás elleni védelem és kényelem egyben: Az RFID vezérlés, illetve a zárak és a szoftver valós időben történő kommunikációja révén kényelmes távfelügyeletet és azonnali beavatkozási lehetőséget biztosít a beléptető rendszer. Ráadásul az RFID technológiának köszönhetően nincs lehetőség a beléptető eszközök másolására sem. A rendszerbe integrált ajtók többféle eszközzel is nyithatók, pl. kártya, óra, csuklópánt, emellett kompatibilis NFC-képes mobiltelefonokkal is.
  • Egyszerű szervizelhetőség: a gazdaságos működés másik oka, hogy meghibásodás esetén nem kell a teljes zárszerkezetet cserélni, a zárak egyes alkatrészeinek javítása is megoldható. A beléptető rendszer szoftverének frissítése a szálloda munkatársai számára szinte észrevétlenül történik, hogy a legkisebb fennakadást se okozza a vendégek ellátásában.

 

Amennyiben részletesebb információkat szeretne megtudni a TESA ASSA ABLOY szállodai beléptető rendszer működéséről, töltse le termékismertető katalógusunkat!

Árajánlatért és tanácsadásért forduljon kollégáinkhoz! Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!

Érdeklődik termékünk iránt?