Yale mágneszárak

A Yale elektromos zárfogadók magas műszaki színvonalat nyújtanak, a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek, és most jóval kedvezőbb áron érhetők el kínálatunkban, mint a piacon szereplő alacsonyabb műszaki színvonalú hasonló termékek. Válassza a minőséget kedvező áron!

Amellett, hogy a Yale elektromos zárfogadók többféle rendszerben is rugalmasan alkalmazhatók szimmetrikus kivitelűek, így balos és jobbos ajtókhoz egyaránt használhatók.

Miért a Yale elektromos zárfogadó a legjobb választás?

  1. Garantált minőség, hosszú távú alkalmazás
    Az európai gyártásnak köszönhetően a Yale zárfogadók szigorú minőségbiztosítási követelmények mellett készülnek, így szavatolják a mindig kiemelkedő minőséget és megbízhatóságot.

  2. Rugalmas megoldás, széles körű felhasználás
    A Yale elektromos zárfogadók beléptető és kaputelefonokkal integrált rendszerekben is használhatók. Legyen szó akár közintézményről vagy társasházról a Yale zárfogadók mindig maximális teljesítményt nyújtanak.

Miben nyújtanak többet a Yale elektromos zárfogadók, mint a piacon levő hasonló funkcionalitást ígérő termékek?

  • A réztengelyek és a teflon alátétek tartós működést garantálnak.
  • Védett elektromágnes a megbízható elektronikai védelem érdekében.
  • Korrózióvédelem a szigetelt csatlakozónak köszönhetően.

Milyen Yale elektromos zárfogadók közül választhat?


BASIC LINE

A Yale zárfogadók belépő szintű termékcsaládja. A sorozatba tartozó termékek jellemzően a rövid ideig tartó nyitójeleket preferálják, így főként kaputelefonos rendszerekhez ajánljuk őket, például társasházak bejárati ajtóinak elemeként.

PROFESSIONAL LINE

A Yale zárfogadók professzionális sorozata, melyet kedvező ár és biztonságos működés jellemez. A PROFESSIONAL LINE termékek a belépő szintű zárfogadóknál magasabb műszaki színvonalat nyújtanak komplexebb rendszerek kiszolgálásához. A sorozat zárfogadói minimális energiafelhasználás mellett képesek hosszabb ideig tartó terhelés alatt is üzemelni.

Érdeklődik termékünk iránt?