Yale síktapadó mágnesek

Az ASSA ABLOY által forgalmazott, Yale síktapadó mágneszárakat a korábbi termékeknél is megbízhatóbb működés, a magas minőségnek köszönhetően garantált hosszú élettartam, a legszigorúbb követelmények szerinti konstrukció, illetve a változatlanul kedvező ár jellemzi.

Az új Yale síktapadó mágneseket ráadásul SZEPTEMBER VÉGÉIG 10% BEVEZETŐ KEDVEZMÉNNYEL vásárolhatja meg!

 

Garantált minőség

A Yale síkmágnesek szigorú minőségbiztosítási követelmények mellett – így többek között a CE és RoHS szabványoknak is maximálisan megfelelve - készülnek, így szavatolják a mindig kiemelkedő minőséget és megbízhatóságot. Vízálló kivitelű termékeink pedig az IP67 szabványnak is megfelelnek.

 

Rugalmas megoldás, széles körű felhasználás

Legyen szó akár közintézményről, társasházról, illetve az ezen létesítményekben található beléptetési, vészkijárati, tűz-és füstgátló ajtókról, a Yale síkmágesek mindig maximális teljesítményt nyújtanak – a felhasználási területek száma azonban ennél is szélesebb:

További termékelőnyök

  • Alacsony energiafelhasználás
  • Egyszerű telepíthetőség
  • Meghibásodás-mentes működés
  • Alacsony fenntartási költségek
  • Tartóerő akár 540 kg*
  • Opcionális LED visszajelzés az ajtó állapotáról, valódi Reed szenzorral, amely az ajtó tényleges állapotát mutatja*

 

Megújult termékcsaládunkat pedig változatlanul kedvező áron kínáljuk Önnek, és raktárról rendelhetőek*, így akár azonnal hozzájuthat termékeinkhez!

*terméktípustól függően

 

Tekintse meg az általunk kínált Yale síktapadó mágnestermékeinket és azok pontos specifikációit, vagy kérjen egyedi árajánlatot.

Érdeklődik termékünk iránt?