Aperio vezeték nélküli belépés

Az Aperio™ alapja egy rövid hatótávolságú vezeték nélküli kommunikációs protokoll, amelyet úgy terveztek, hogy összekösse az online beléptető megoldás Aperio™ elektronikus zárbetétekkel vagy zárakkal. Ezek a zárak jelenleg három kivitelben érhetők el: elektronikus zárbetét, elektronikus zárpajzs kilinccsel és magas biztonsági és tűzállósági igények kiszolgálására az elektronikus zártest.

Amennyiben egyszerű és intelligens megoldást keres arra, hogy fejlessze az ingatlana meglévő biztonsági és vezérelhetőségi szintjét, az Aperio™ globális szinten a legjobb választás, mert képes a mechanikus zárak és az online beléptető megoldások közötti rést kitölteni. Az Aperio™ nyílt protokollt használ, így bármely beléptető rendszerbe könnyedén integrálható.

Az Aperio™ egy költséghatékony és kényelmes megoldás arra, hogy megnövelje a beléptető rendszerbe integrált ajtók számát. Minden olyan kis- és középvállalkozás számára megfelelő, amely új beléptető rendszert szeretne, vagy a már meglévőt szeretné kiterjeszteni mechanikus zárral rendelkező ajtókra költséghatékony módon.

 

Az Aperio™ négy fő előnye:

 1. Megnövelt biztonsági szint:
  Valós idejű online jogosultságkezelés és rendszerfelügyelet, melyek megnövelik a biztonsági szintet. Az ABLOY Aperio™ zár használatával az ajtóról öt állapotvisszajelzés érhető el, ami jóval több, mint egy hagyományos zárfogadó esetében. Az ABLOY Aperio™ zárról nemcsak az ajtó nyitva/csukva jelzés érhető el, hanem a cilinderhasználat, kilincslenyomás, ill. zárnyelv kitolt állapota is nyomon követhető általa. Az Aperio™ zár tűzgátló ajtóba is telepíthető, így a tűzgátló ajtó utólag is könnyen beintegrálható a beléptető rendszerbe.
 2. Költséghatékony:
  Könnyű telepíteni, mivel nincs szükség az ajtó kábelezésére, ráadásul a beléptető rendszerhez tartozó RFID-kártyák és tag-ek továbbra is használhatóak maradnak az Aperio™ zárak esetében is.
 3. Nyílt protokoll:
  Bármely korábban telepített beléptető rendszerbe integrálható, mivel képes használni a meglévő RFID-technológiát, és valós idejű, kétirányú kommunikáció érhető el vele.
 4. Kényelmes:
  A meglévő szoftver és a beléptető vezérlők továbbra is használhatóak maradnak, ráadásul az Aperio™ zárakat nagyon könnyű használni. Rendkívül egyszerű a jogosultságok kezelése is, új hozzáférések kiosztása vagy épp régiek elvétele.

 

Az Aperio rendszer felépítése:

 

Amennyiben további részletes információkra kíváncsi az Aperio technológiáról, kérje munkatársaink segítségét, akik készséggel állnak rendelkezésére!

Érdeklődik termékünk iránt?