Rejtett ajtócsukók

Ajtószárnyba épített rejtett ajtócsukóink egy- és kétszárnyú ajtók esetén is használhatók csukássorend-szabályzóval kiegészítve. Többféle színben is rendelhetők. Ismerje meg közelebbről termékeinket!

Az ASSA ABLOY rejtett ajtócsukók előnye, hogy kialakításuknak köszönhetően az ajtószárnyba integrálhatóak, így tökéletes megjelenést és rongálás elleni védelmet biztosítanak az épületekben.

Rejtett ajtócsukóink legfőbb előnyei:

  • Megfelelnek a szükséges minősítéseknek, így tűz- és füstgátló ajtók esetében is használhatók, és eleget tesznek az akadálymentesítés szabályainak is (DDA/ CEN TR 15894).
  • A Cam-Motion csúszósínes technológiának köszönhetően az ajtócsukók nyitási ellenállása a Rack&Pinion ajtócsukókkal szemben kisebb, így sokkal jobb megoldást jelentenek kórházak és időseket ellátó intézmények számára vagy akár óvodákba, iskolákba.
  • Rejtett ajtócsukóink elérhetők kis beépítési mélységű csúszósínnel (G892) vagy normál csúszósínnel (G893) is az épület igényeinek megfelelően.
  • A rejtett kialakításnak köszönhetően a csúszósín kizárólag nyitott állapotban látható.

 

Amennyiben többet szeretne megtudni rejtett ajtócsukó megoldásainkról, olvassa el részletes termékleírásainkat, vagy forduljon kollégáinkhoz, akik örömmel segítik Önt szakmai tanácsadással!

Rendelés esetén kérjük, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!