Az ASSA ABLOY Hungary Kft.-ről

Az ASSA ABLOY Hungary Kft. 2000 júniusában alakult, mint az ASSA ABLOY multinacionális vállalatcsoport magyarországi leányvállalata.

Az ASSA ABLOY a világ első számú zár- és biztonságtechnikai termékeket gyártó vállalata, a világ majd összes pontjára kiterjedő értékesítési és szervizszolgáltatásokkal.

 Az ASSA ABLOY Hungary Kft. célja, hogy a hazai zár és biztonságtechnikai piacon a lehető legszélesebb termék és megoldáskínálattal legyen jelen és minden olyan ügyféligényt, amely célként a biztonságot, a biztos beszállítói és szervizhátteret, de emellett a minőséget, mint a biztonságtechnikában vállalati filozófiánk szerint legfontosabb igényt szem előtt tartva, szolgálja ki.

 Mint a világ legnagyobb zár és biztonságtechnikai termékeket gyártó vállalatának magyarországi képviselője a specifikus ügyféligények legmagasabb szintű kiszolgálásának érdekében az alábbi üzletágakon keresztül vagyunk jelen a hazai piacon:

-         kiskereskedelmi üzletág

-         ajtós üzletág

-         ipari végfelhasználók üzletág

-         rendszerintegrátorok üzletág

 Vállalati filozófiánk szerint minden ügyfélkör igényét speciális, az adott ügyfélkör elvárásait legjobban kielégítő termékekkel és megoldásokkal kívánjuk kiszolgálni. Ennek eredményeképpen napjainkban olyan márkanevek alakítják termékkínálatunkat mint:

-         ASSA (Főkulcs rendszerek)

-         ABLOY (mechanikus, elektromechanikus és motoros zárak, főkulcs rendszerek)

-         Yale (Okos biztonsági eszközök, kiskereskedelmi zárak, lakatok, széfek)

-         EFFEFF (elektromos zárak, mágnesek, ajtócsukók)

Minden zárási rendszernél alapvető minőségi követelmény a kiváló szervizháttér, ezért cégünknél ezt kiemelten fontos területnek érezzük. Az esetleges problémák megoldására minősített technikusi személyzetünk és telephelyünkön megtalálható alkatrészraktárunk biztosítja a megfelelő alapot.