Zármegoldások minden helyzetre

Mindent magukba foglaló ajtó- és zárrendszerek.

A kereskedelmi létesítmények biztonsági megoldásainak fokozniuk kell a vásárlási élményt.

A boltok, áruházak, kulturális központok számára a vendégek kényelme és biztonsága a legfontosabb. A jó szolgáltatás könnyű elérhetőséget és egyszerű bejutást jelent, miközben megelőzi a lopást és a behatolást.

Az ajtómegoldásoknak és menekülési útvonalrendszereknek kellően masszívnak kell lenniük ahhoz, hogy minden időben elbírják a nagy gyalogosforgalmat és gyorsan mozgó árukat, míg a bejutást ellenőrző megoldások lehetővé teszik a megfigyelést, és korlátozzák a bejutást az épületek technikai és karbantartási területeire.

Válassza Ön is a kiemelt svéd biztonságot!

Főbejáratok: automatizált tolóajtók, forgóajtók vagy lengőajtók, melyek vonzóvá és üdvözlő jellegűvé teszik az üzletek bejáratait, nagy mértékű forgalmat képesek átengedni és könnyű bejutást biztosítanak minden vásárló számára.
Személyzeti területek: az alkalmazotti területeken lévő mechanikai zárak csökkentik a személyzetet fenyegető veszélyt azzal, hogy távol tartják az illetéktelen személyeket, a hozzáférés-ellenőrző megoldások pedig biztosítják, hogy minden alkalmazott - beleértve a helyettesítő munkaerőt is - bejusson a távolról irányított, biztonságos azonosító rendszereken keresztül.
Rakodóterületek és raktárak: A hozzáférés-ellenőrző és biztonságos azonosító megoldások biztosítják, hogy az illetékes személyzet bejuthasson a korlátozott hozzáférésű területekre ahol az áru és a termékek találhatóak, valamint lehetővé teszi, hogy ellenőrzött feljegyzés készüljön a nyilvántartott belépésekről. Lehetővé tudják tenni szállítmányok zárás után történő fogadását azzal, hogy bejutást biztosítanak a kijelölt szállító részére egy zárt kapun, mely a termékek szállítása céljából nyitható, és korlátozzák a hozzáférést a létesítmény ezen kívüli területeihez.