Biztonságos üzletmenet

Az elmúlt években a távközlési piac meghatározó szereplői választottak minket, hogy zármegoldásaink révén hatákony megoldást kapjanak egyedi igényeikre.

Az érzékeny üzleti információ védelme rendkívül fontos, ez alól a távközlési szektor sem kivétel. 

A magas szintű biztonsági megoldásoknak, beleértve a biztonsági ajtókat, a fizikai és logikai hozzáférés-ellenőrzést is, rugalmasaknak kell lenniük. A nap folyamán különböző hozzáférési jogosultságú emberek áradatát kell kezelniük, emellett biztonságos kijutást kell biztosítaniuk vészhelyzet esetén. Az ASSA ABLOY megoldásai mindezt biztosítják.

A terület és határvonalainak védelme: hozzáférés-ellenőrző rendszerek lehetővé teszik a létesítmények távolról történő megfigyelését egy központi helyről, biztosítva ezzel, hogy minden látogatói belépés ellenőrzött legyen.
Főbejáratok: automatizált tolóajtók, forgóajtók vagy lengőajtók melyek nagy forgalmat bírnak el, kombinálva olyan elektronikus hozzáférés-ellenőrző rendszerekkel melyek lehetővé teszik az egy központi helyről történő ellenőrzést, biztosítva ezzel, hogy minden látogatói belépés ellenőrizve legyen a nap meghatározott időszakaiban.
Szabadtéri létesítmények: a szabadtéri létesítmények védelmét extrém időjárási körülmények között történő működésre tervezett elektromechanikai zárrendszerek, mechanikai zárak és lakatok biztosítják.
Adminisztratív területek: az erős és masszív speciális termékek, mint a mesterkulcs-rendszerek és hozzáférés-ellenőrző megoldások, ugyanígy a magas biztonságú akadályok és lakatok meggátolják a hálózatokhoz vagy információkhoz való illetéktelen hozzáférést.
Vészkijáratok: gyors kijárati megoldások a kijutás biztonságával kombinálva, beleértve a célnak megfelelő tűzvédelmi kijáratokat és pánikkijárati rendszereket melyek vészhelyzetek során védik mind az embereket és a vagyontárgyakat, és egyúttal mindig meggátolják a kívülről történő bejutást.