Kiemelt biztonság, egyszerű adminisztráció

A pénzügyi szektornak szánt referenciáink a legkifinomultabb igényeket is kielégítik.

Az érzékeny üzleti információ védelme rendkívül fontos. Ezért a pénzügyi szektor szereplői kiemelten szintű biztonságot igényelnek.

A biztonsági megoldásoknak, - beleértve a biztonsági ajtókat, a fizikai és logikai hozzáférés-ellenőrzést is - rugalmasaknak kell lenniük; a nap folyamán különböző hozzáférési jogosultságú emberek áradatát kell kezelniük, emellett biztonságos kijutást kell biztosítaniuk vészhelyzet esetén.

A nagy, globális vállalatok globális, távolról kezelhető hozzáférés-ellenőrző rendszereket igényelhetnek minden telephelyükre.

Emellett igény van az irodákban napjaikat töltő alkalmazottak részéről a kényelemre és egyszerű használatra is - a hozzáférés-ellenőrző rendszerek ezt lehetővé teszik.

Válassza Ön is a kiemelt svéd biztonságot!

Főbejáratok: automatizált tolóajtók, forgóajtók vagy lengőajtók melyek nagy forgalmat bírnak el, kombinálva olyan elektronikus hozzáférés-ellenőrző rendszerekkel melyek lehetővé teszik az egy központi helyről történő megfigyelést, biztosítva a jogosult személyzet garantált bejutását, és azt, hogy minden látogatói belépés ellenőrizve legyen a nap meghatározott időszakaiban.
Irodahelyiségek: biztonsági ajtók és berendezések chipkártyás hozzáférés-ellenőrző megoldásokkal kombinálva biztosítják az információk és értékek biztonságát akkor is ha éppen nem tartózkodik senki a helyiségben.
Konferenciatermek: a chipkártyát és leolvasót használó hozzáférés-ellenőrző megoldások, elektromechanikai zárakkal felszerelt biztonsági ajtókkal kiegészítve megelőzik, hogy illetéktelen személyek fontos találkozók és konferenciák alatt bejuthassanak a helyiségekbe.
Vagyontárgy-követés: a szélesebb hozzáférés-ellenőrző megoldásokba integrált intelligens kulcsos tárolók és öltözőszekrények kiegészítő védelmet nyújtanak a valós időben történő hangközvetítések, valamint a létesítmény legfontosabb vagyontárgyainak nyomon követése és lenyomozhatósága által.
Vészkijáratok: gyors kijárati megoldások a kijutás biztonságával kombinálva, beleértve a célnak megfelelő tűzvédelmi kijáratokat és pánikkijárati rendszereket melyek vészhelyzetek során védik mind az embereket és a vagyontárgyakat, és egyúttal mindig meggátolják a kívülről történő bejutást.