ASSA ABLOY Konferencia - 2013 tavasz

/Local/HU/Kepek/assa-abloy-konferencia-2013-tavasz.jpg

Szeretettel meghívjuk Önt a 2013. június 11-én rendszerintegrátoroknak (beléptető, tűzjelző, RWA), üzemeltetőknek és potenciális végfelhasználóknak szóló szakmai konferenciánkra, amelyen a legújabb és a piacon jelenleg legjobban működő megoldásokat mutatjuk be. Az előadások és a workshopok mellett lehetőség lesz a kiállítóinkkal találkozni, akik bemutatják pl. az Aperio termék működését a saját rendszerükkel:

  • Berende Security Kft., - eACCESS
  • G4S Biztonságtechnikai Zrt. – Microraab
  • NÉ Szolgáltató Kft. – Jantar
  • Multialarm Zrt. – Inner Range

A konferencián szó lesz többek között a Smart Air beléptető megoldásokról, az ABLOY legújabb elektromechanikus zármegoldásairól, illetve az ABLOY PROTEC CLIQ intelligens kulcsrendszerről. Az előadók többek között az RWA hő- és füstelvezető rendszerek szabályait és előnyeit is megismertetik a közönséggel,  bemutatják Önöknek az effeff védelmi megoldásait illetve megismerhetik az ASSA ABLOY legújabb fejlesztéseit is.

A konferencia programjáról itt tájékozódhat részletesebben.

A konferencia egyedi üzleti lehetőséget biztosít Önnek, mivel az esemény idején leadott megrendelésekre különösen nagy kedvezményt biztosítunk!

A konferencia időpontja: 2013. június 11. (kedd) 9 órától 15 óráig (a workshop 16:30-ig)

A konferencia helyszíne: Graphisoft Park „E” épület Nyár és Tavasz terem (1031 Budapest, Záhony utca 7.)

Parkolás: Amennyiben autóval érkezik, kérjük, hogy a Graphisoft Park bejárata előtt található Auchan parkolóban álljon meg (a Graphisoft Parkban korlátozott számban van lehetőség fizetős parkolásra).

A konferencián való részvétel ingyenes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezési űrlap kitöltéséhez kattintson ide.  Kérjük, időben töltse ki jelentkezési lapunkat, mivel csak korlátozott számban, 80 főnek tudjuk biztosítani a rendezvényen való részvételt, illetve csak abban az esetben regisztráljon, ha biztos benne, hogy részt fog tudni venni a rendezvényen!

Az ingyenes részvételhez kattintson ide!

Üdvözlettel,

ASSA ABLOY Hungary Kft.