Prémium irodákat őriznek az ASSA ABLOY beléptetők

/Local/HU/Kepek/hirek/smartair.jpg

A Szent István Bazilika közelében található House of Business Roosevelt prémium irodaház üzemeltetői is az ASSA ABLOY beléptető rendszer mellett döntöttek. Az egyszerű telepítés és a rugalmas jogosultságkezelés miatt esett a választás az ASSA ABLOY SMARTair RFID technológiás cilinderekre.

A Gresham Palota és a Magyar Tudományos Akadémia szomszédságában található House of Business Roosevelt irodaházban a hosszú távú bérlők mellett az sem ritka, hogy valaki csak pár hónapra költözik be, így gyakran kell változtatni az ajtók hozzáférési jogosultságait. Ennek kezeléséhez rugalmas és nagyon egyszerűen telepíthető beléptető rendszerre volt szükségük, ezért esett a választásuk az ASSA ABLOY SMARTair RFID érintőkártyás cilindereire, melyek vezetékelés nélkül könnyen telepíthetők bárhová. A beléptető rendszer kialakítása semmilyen átalakítást nem igényelt az ajtókon, így egyáltalán nem okozott kényelmetlenséget az üzemeltetőknek.

A rendszer másik előnye, hogy könnyen költöztethető, így akár új épületekben újra telepíthető. A bérlők és az üzemeltetők is jól tudják, hogy az irodaházak életében igen gyakori egy-egy kártya elvesztése, melynek letiltása és pótlása nem szabad, hogy gondot okozzon. Ezért is döntött a House of Business Roosevelt a SMARTair beléptetők mellett, melynél az új kártya készítése, a régi törlése és a nyitási jogosultságok kezelése gyorsan és egyszerűen intézhető, ráadásul a rendszer kezelése a bérlők számára is könnyen megtanulható.

A House of Business Roosevelt üzemeltetőinek és bérlőinek elégedettségét bizonyítja, hogy az idén tavasszal bővülő irodákba úgyszintén az ASSA ABLOY SMARTair beléptetőit választották a maximális kényelem és biztonság érdekében.

Tudjon meg többet Ön is a SMARTair beléptetők előnyeiről, nézze meg részletes termékismertetőnket!