MERCOR ajtók védik az Apollo Tyres gumigyárat

/Local/HU/Kepek/hirek/apollo_tyres_gyongyoshalasz.jpg

Az ASSA ABLOY Hungary szállítja az Apollo Tyres Gyöngyöshalászon épülő gyárába a MERCOR ALPE pánikzáras homlokzati ajtókat és a hozzájuk tartozó kilincseket és ajtócsukókat. A 147 milliárdos projekt Magyarország legnagyobb zöldmezős beruházása címet is elnyerte.

Az ASSA ABLOY Hungary Kft.-t választotta beszállító partnerének az Apollo Tyres gumigyár, a beruházás keretében 38 db MERCOR ALPE pánikzáras homlokzati ajtót szállítottunk és építünk be újonnan épülő gyöngyöshalászi központjukba. Az ajtók mindegyikét rozsdamentes kilincsekkel és ASSA ABLOY prémium ajtócsukókkal szereljük fel. „Nagy öröm számunkra, hogy részesei lehetünk az Apollo Tyres több mint 147 milliárdos fejlesztésének és sikereinek, melynek jelentőségét jól mutatja az is, hogy Magyarország legnagyobb zöldmezős beruházása címmel jutalmazták” – tette hozzá Ónody Csaba, az ASSA ABLOY Hungary ügyvezetője. A beruházásnak járó díjat Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter adta át.

A jövőben több mint 1000 dolgozónak munkát adó létesítmény esetében kiemelt elvárás volt, hogy kiváló műszaki színvonalú termékek kerüljenek telepítésre a maximális biztonság érdekében, ezért is esett a választás a MERCOR acél ajtókra, melyek számos kivitelben elérhetők egyéni igényekre szabva.

Amennyiben többet szeretne megtudni az Apollo Tyres épületébe szállított termékekről, tekintse meg részletes termékleírásainkat!