Kulcs a tudáshoz

/Local/HU/Kepek/hirek/MTA.jpg

ASSA ABLOY főkulcsrendszer nyitja a MTA kutatóintézeteit

Hétszáznál is több FAB cilindert szállítottunk tavaly az MTA új kutatóintézetébe az egyéni igényekre szabott főkulcsrendszer kiépítéséhez. A nyitási jogosultságok és a biztonsági szintek szabályozásához több mint 2000 kulcsot adtunk át az új kutatóintézet dolgozóinak.

A tavalyi év legnagyobb volumenű főkulcsrendszer kiépítését a Magyar Tudományos Akadémia megbízásából végeztük el új kutatóintézeti épületükben. A beruházásnak köszönhetően az ide költöző kutatóintézetek 21. századi követelményeknek és műszaki színvonalnak megfelelően felszerelt épületben működhetnek tovább, ami nagyban hozzájárulhat az ott tevékenykedő szakemberek sikereihez is.

A több mint 21 500 négyzetméter alapterületen elterülő kutatóház 700-nál is több kutatónak ad otthont mindennapi munkájuk során, így kiemelten fontos szempont volt a kialakítás során annak a főkulcsrendszernek a megtalálása és kiépítése, amellyel a belépési jogosultsági szintek egyéni igények szerint szabályozhatók. Erre nyújtotta a legjobb megoldást az ASSA ABLOY Hungary által forgalmazott FAB 3000 típusú főkulcsrendszer, melyből több mint hétszáz került beépítésre a teljes épületben.

Kép forrása: magyarhirlap.hu

Amennyiben Ön is megbízható és igényeinek 100%-ban megfelelő főkulcsrendszert keres, kérjen ajánlatot kollégáinktól, akik készséggel segítenek Önnek a legjobb megoldás megtalálásában!