ASSA ABLOY védelem a Kristinus borbirtokon

/Local/HU/Kepek/Kristinus-assa-abloy-belepteto.jpg

Az exkluzív Kristinus borbirtok vendégeinek kényelméről és biztonságáról az ASSA ABLOY TESA beléptető rendszerei gondoskodnak. A birtok mindennapjait pedig az egyedi igények alapján kialakított ASSA ABLOY főkulcsrendszer segíti.

Vinocino, vinotel és gasztro műhely? Mindez egy helyen gyönyörű panorámával és a Balaton ízeivel? Ez a Kristinus borbirtok, mely több mint egy éve nyitotta meg kapuit Kéthely dűlőin.  A birtok minden szegletét a zamatos borok teszik különlegessé.  A birtokközpont épületének emeleti szárnyában kialakított Vinotel koncepciójának középpontjában természetesen úgyszintén a Balaton és a borok állnak. Nyugodt, élménnyel teli pihenést biztosít a vendégeknek, akik a szobák ablakaiból a reggel első napsugaraiban megmártózva csodálhatják a dűlőkre néző tájat.  A maximális biztonságról pedig az ASSA ABLOY szállodai beléptető rendszere gondoskodik.

A birtok több mint hotel és rendezvényhelyszín, egy különleges gasztro műhely és moziterem is megtalálható itt. Ezért kiemelten fontos, hogy minden helyiséghez csak az arra jogosultak férhessenek hozzá, ezért is választották az ASSA ABLOY egyedi igényekre szabható főkulcsrendszerét.

Ha Ön is igényes és megbízható szállodai beléptető megoldást vagy főkulcsrendszert keres, ismerje meg közelebbről termékeinket!

Ha még többre kíváncsi a Kristinus borbirtokról, látogasson el weboldalukra!