Az ASSA ABLOY szárnyai alatt folytatja a SEAWING Kft.

/Local/HU/Kepek/assa-abloy-seawing-felvasarlas-ts.jpg

Az október végi felvásárlást követően a nemzetközi ASSA ABLOY Csoport tulajdonába került a Magyarországon 27 éve egyedi beléptető szoftvereket és hardvereket fejlesztő SEAWING Kft.

A két cég napi működését, így az ügyfelek kiszolgálását semmilyen mértékben nem befolyásolja a tranzakció, mivel a vállalatok továbbra is a jelenlegi önálló vezetés mellett folytatják munkájukat. A meglévő ügyfélkörrel és partnerhálózattal való együttműködés az eddig megszokott módon halad tovább, a SEAWING Kft. munkatársai továbbra is székesfehérvári központjukban végzik legújabb fejlesztéseiket.

Milyen előnyöket jelent a felvásárlás az ügyfelek számára?

  • A jövőben megkezdődhet az ASSA ABLOY innovatív zármegoldásainak implementálása a SEAWING testre szabható, egyedi beléptető szoftvereibe. 
  • A szorosabb szakmai együttműködés és a közös fejlesztési irányok lehetővé teszik, hogy még fejlettebb és innovatívabb megoldásokat állítsunk elő ügyfeleink számára, és a jövő kihívásaira is megoldást nyújtó vezeték nélküli, egyedi beléptető rendszereket kínáljunk partnereinknek.

Bízunk benne, hogy ügyfeleink is örömmel fogadják majd a közös fejlesztések eredményeként létrejövő beléptető rendszereket és zárakat, melyek irodaházak, szolgáltató központok, közintézmények és szállodák számára nyújtanak egyedi megoldásokat.

További kérdés esetén, forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén!