Az ASSA ABLOY őrzi a Tetra Pak új telephelyét

/Local/HU/Kepek/termekek/abloy-protec2-termekkep.jpg

Az ASSA ABLOY biztonságtechnikai termékeit választotta a Tetra Pak telephelyének új épületeibe. A közel két évig tartó beruházás keretében tűzgátló ajtókkal és főkulcsrendszerrel bővült a biztonságtechnikai rendszer.

A telephelybővítés során olyan speciális termékekre volt szükség, amelyek maximálisan illeszkednek a skandináv beruházás magas színvonalához. A választás így az ASSA ABLOY termékeire esett, melynek keretében többek között acél tűzgátló ajtókat, fa ajtókat és főkulcsrendszert biztosított a Tetra Pak számára. Egyes épületrészek különleges műszaki adottságú berendezéseket igényeltek, így kifejezetten magas igénybevételre tervezett ajtókat és szerelvényeket építettek be, míg exkluzív részeibe ajtócsukókat szerelt fel az ASSA ABLOY szakértő csapata.

A telephely biztonságtechnikai tervezésénél fontos szempont volt, hogy az egyes területekre csak az arra akkreditált személyek léphessenek be, melyre kiváló megoldást biztosított az ABLOY főkulcsrendszer. A kiválasztás során olyan további speciális igények is felmerültek, mint a hanggátló ajtók és rejtett ajtócsukók.

A Tetra Pak és az ASSA ABLOY kapcsolata már régebbre nyúlik vissza, így a minőség és a megbízható működés már garanciát jelentett számukra. Már több korábbi projekt keretében is a svéd gyártó termékeit használták, így egyértelmű volt a döntés, hogy ezúttal is az ASSA ABLOY Hungary csapatának szakértelmére és minőségi termékeire hagyatkoznak. A bővítési munkálatok során az ASSA ABLOY csapata közvetlenül gondoskodott a telephely biztonságának kiépítéséről.