Változás szállodai beléptető kínálatunkban

/Local/HU/Kepek/ASSA%20ABLOY%20szallodai%20belepteto%201000x435.jpg

A piaci igényekre és a legmodernebb technológiai trendekre reagálva 2016-tól megújult szállodai beléptető rendszer kínálattal várjuk ügyfeleinket.

Szállodai termékportfóliónkat eddig két különböző márkájú megoldásra építettük, az elmúlt évek piaci tapasztalatai és trendjei azonban megerősítettek minket abban, hogy kínálatunkat kizárólag az általunk és a hazai piaci visszajelzések alapján is versenyképesebb márkára összpontosítsuk. Így 2016. január 1-jétől az ASSA ABLOY Hungary Kft. kínálatában kizárólag a TESA márkájú szállodai beléptetők szerepelnek új rendszer kiépítése esetén, a VingCard termékeket kivontuk magyarországi kínálatunkból.

 

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Meglévő, VingCard termékeket üzemeltető ügyfeleink kiszolgálását és támogatását továbbra is biztosítjuk teljes körűen, új rendszerek kiépítése esetén viszont kizárólag TESA ASSA ABLOY beléptetőket értékesítünk leendő partnereinknek. Kattintson ide, és tekintse meg megújult szállodai beléptető megoldásainkat!

A jövőben is jelentős helyi raktárkészlettel és kiemelt értékesítési és szerviztanácsadással segítjük ügyfeleinket, legyen szó online vagy offline szállodai beléptető kiépítéséről.

 

Ha a szállodai beléptető rendszerrel kapcsolatos kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal! Termékportfóliónk átalakításának köszönhetően bármely beléptető rendszerrel kapcsolatos igényét kimagasló minőségű termékekkel szolgáljuk ki. Kérjen ajánlatot kollégáinktól!

 

Amennyiben online szállodai beléptető rendszer kiépítésén gondolkodik, most érdemes lépnie, mivel 2016. március 31-ig tartó akciónk keretében 3 év garanciát és 3 éves ingyenes karbantartást biztosítunk ügyfeleinknek új online megoldás bevezetése mellé. Az akció részleteiért kattintson ide!