ASSA ABLOY főkulcsrendszer az Audi Hungaria Schule épületében

/Local/HU/Kepek/audi-schule-gyor.jpg

A győri Audi Hungaria Schule német-magyar két tannyelvű gimnázium új épületrészeiben a következő tanévben már az ASSA ABLOY Novel feltörhetetlen főkulcsrendszere őrzi az iskola mindennapjait.

A győri Audi Hungaria Schule egészen óvodás kortól kezdve, az általános iskolai képzésen át az érettségiig nyújt kiemelkedő német-magyar nyelvű fejlesztést és oktatást diákjainak. Az iskolai tanulói elsősorban az Audi Hungaria munkatársainak gyermekei közül kerülnek ki, de az intézmény más gyerekek előtt is nyitva áll. Mint minden kiskorúakkal foglalkozó intézményben a biztonságra itt is kiemelt figyelmet fordítanak.

Az új épületrészek zárrendszerének kiválasztása során fontos szempont volt a megkérdőjelezhetetlen minőség és magas fokú biztonság, melynek az ASSA ABLOY terméke maximálisan megfelel. Az intézmény részéről további igény merült fel a későbbi módosításokkal és rendszerátalakítással kapcsolatban, kiemelten fontos volt a rugalmas kialakítás. Az ABLOY Novel főkulcsrendszerrel mindez kivitelezhető, mivel a méretek és jogosultságok a tárcsák átkódolásával utólag is módosíthatók, így nem szükséges lecserélni a meglévő rendszert. Továbbá egy kulcs elvesztése esetén kódolás segítségével az azonnal kitiltható, így megakadályozható illetéktelenek behatolása az intézménybe.

Az ASSA ABLOY Hungary szakemberei tavaly augusztusban kezdték meg a szállítást és beépítést, igazodva az iskola épületrészeinek több ütemben történő elkészítéséhez. A munkálatokat várhatóan idén augusztusban fejezik be és adják át, így az őszi tanévtől már ABLOY zárak őrzik az épületeket. Az Audi Hungaria Schule által választott főkulcsrendszernek más intézmények is bizalmat szavaztak már, köztük a gyöngyösi Bugát Pál Kórház, és a Budapest Music Center választása is az ASSA ABLOY főkulcsrendszerére esett.