ASSA ABLOY újra az IFSEC 2016 kiállításon

/Local/HU/Kepek/assa-abloy-ifsec-2016.jpg

A 2016. június 21-e és 23-a között megrendezésre kerülő kiállításon idén is megtalálható lesz az ASSA ABLOY standja, ahol ezúttal is innovatív termékújdonságokkal várjuk a részt vevőket. A 21. századi technológiákkal egyszerű és megbízható beléptető rendszer megoldásokat kínálunk az egészségügy, az oktatás, a kereskedelem, valamint a közlekedés számos területére.

Az évtizedek óta megrendezett kiállításon az ASSA ABLOY standján testközelből megismerhetik és kipróbálhatják a nyitott kommunikációs rendszeren keresztül működő innovatív eszközöket és beléptető rendszereket, melyek kompatibilitásuknak köszönhetően könnyen összehangolhatók más rendszerekkel is. Az E1100-s szám alatt található ASSA ABLOY standon idén bemutatásra kerül a vezeték nélküli technológiával működő, újgenerációs zárrendszerünk. Az Aperio képes a mechanikus zárak és az online beléptető rendszerek közötti rést kitölteni. A kiállításon a Traka kulcs menedzsment rendszer előnyeivel is megismergethetnek az ide látogatók, és a SMARTair önálló beléptető rendszerként funkcionáló, RFID technológiával működő elektronikus kilincspárt is kipróbálhatják. Az egyik legnagyobb újdonságnak az ASSA ABLOY által fejlesztett CLIQ rendszer számít majd, melynek segítségével akár egy okostelefon is elég lehet egy zár kinyitásához.

A kiállítás résztvevőinek az ASSA ABLOY standja mellett érdemes ellátogatni az ASSA ABLOY hivatalos Aperio integrátor partnerének, az Accessium Kft. F1460-as standjára is, ahol többek között a 2015-ben, a Deutsche Telekom legjobb IoT megoldásának nemzetközi díját elnyerő, vezeték nélküli beléptető rendszere, az eAccess is bemutatkozik. A megoldásról az Accessium Kft. weboldalán olvashat bővebben: https://www.accessium.eu/.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az IFSEC 2016 kiállítás, és szívesen ellátogatna a helyszínre, vegye fel a kapcsolatot Kertész Róbert kollégánkkal a Robert.Kertesz@assaabloy.com e-mail címen!

Amennyiben többet szeretne megtudni az IFSEC-ről, látogasson el a kiállítás honlapjára!