ASSA ABLOY előadás az országos tűzvédelmi konferencián

/global/scaled/2487x1081x14x0x1000x435/Local-HU-Kepek-rwa-promo-2500-1685.jpg

Az ASSA ABLOY az új tűzvédelmi előírásoknak megfelelő hő- és füstelvezető műszaki megoldásait a július 8-án megrendezésre kerülő országos tűzvédelmi konferencián mutatja be.

Az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat márciusi életbe lépése óta jelentősen megnőtt a tervezők felelőssége a tekintetben, hogy milyen műszaki megoldásokat alkalmaznak és milyen építési terméket és szerkezetet választanak ki a tervezés során. A konkrét tűzvédelmi műszaki megoldásokat nem az OTSZ tartalmazza, hanem a Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek, de a tervezők számára elengedhetetlen a jogszabályi előírások, a bennük meghatározott fogalmak és szabványok ismerete is.

Ebben és a gyakorlati megoldások terén nyújt segítséget számukra a 2015. július 8-án megrendezésre kerülő országos tűzvédelmi konferencia, melyen munkatársunk, Hermann László mutatja be a legújabb előírásoknak megfelelő hő- és füstelvezető rendszer kiépítésének feltételeit, az ehhez szükséges vezérlő központok, érzékelők és ablakmozgató motorok működését.

A résztvevők az előadáson túl a konferencia ideje alatt az ASSA ABLOY standjánál egy bemutató fal segítségével működés közben is megismerhetik RWA rendszereinket. A funkciók tesztelése lehetővé teszi olyan speciális helyzetek bemutatását is, melyek egyéni tervezői megoldást igényelnek.

Amennyiben a konferencia felkeltette érdeklődését és Ön is szívesen részt venne az előadásokon, kattintson ide a részletes programhoz, illetve a jelentkezéshez, vagy további információért forduljon Smigróczki Anita kollégánkhoz a +36 20 289 7890-es telefonszámon vagy az anita.smigroczki@assaabloy.com e-mail címen!