Megcsináltuk!

/Local/HU/Kepek/hirek/ironman_assa_abloy.png

2015. július 25-e nagy nap volt az ASSA ABLOY csapatának. Elhatároztuk, hogy indulunk a nagyatádi eXtrameMAN triatlon verseny váltójában, és megcsináltuk! Hihetetlen élményekkel, érzésekkel és tapasztalatokkal gazdagodtunk.

Bár erőpróba volt mindannyiunk számára, mégis élveztük a versenyt, és az ezt megelőző felkészülési időszakot is. Nemcsak a távokkal kellett szembenéznünk, hanem állóképességünkkel, fizikai korlátainkkal és a technikával is. Megismerkedtünk a váltószám nehézségeivel, mint a chip átadása, a szabályos váltás és a frissítés. A versenyben aktívan résztvevő kollégák közül sokan csak az esemény miatt kezdtek el újra sportolni. A felkészülés mindenkitől követelt személyes áldozatot is, hiszen a szabadidőnket szenteltük a szemünk előtt lebegő közös célért.

Legyőztük önmagunkat!

A kitűzött cél szerint 13 óra alatt akartuk teljesíteni a 3,8 km úszást, a 180 km kerékpározást és a 42,2 km futást. Óriási öröm és visszaigazolás volt számunkra, hogy nemcsak elértük a célidőt, de rá is vertünk: 12 óra 24 perc alatt tettük meg a távot!

A csoportos felkészülés, egymás támogatása és a közös munka eredménye óriási energiákat szabadított fel bennünk. A kihívást megelőző időszak és a verseny egyben csapatépítő tréning is volt számunkra, aminek hatását a mindennapi munkában is kamatoztatni tudjuk. Az együtt átélt nehézségek során egymás új oldalát ismerhettük meg.

Köszönjük a munkatársaink befektetett energiáját és kitartását, valamint Kertész Róbert háromszoros IronMan kollégánk szakmai tanácsait, amelyek a felkészülés eredményességét megalapozták. Külön köszönettel tartozunk a versenyben háttértámogatást nyújtó kollégáknak is, akik nélkül nem sikerülhetett volna ez az eredmény.

A kihívást teljesítő ASSA ALBLOY csapat tagjai: Bakonyi Barbara, Balogh Ferenc, Éles Péter, Fodor Csaba, Gejts Krisztina, Gotthard András, Hermann László, Homor László, Kardos Péter, Kertész Róbert, Koller Márton, Lak Dániel, Ónody Csaba, Smigróczki Anita, Szécsi Dóra.