ASSA ABLOY csapat az IronMan Triatlon váltóban

/Local/HU/Kepek/Ironman.jpg

Cégünk csapata is próbára teszi magát július 25-én Nagyatádon, az idei IronMan Triatlon váltóban.

A versenyen minden munkatársunk részt vesz: van, aki a csapatot erősítve, mások pedig a háttértámogatás biztosításával segítik a triatlon váltót. Már az év elején megkezdtük a felkészülést a megmérettetésre. A versenyen összesen 3,8 km úszás, 180 km kerékpározás és 42,2 km futás teljesítésére vállalkozunk, melynek szakmai felkészítését Kertész Róbert, háromszoros IronMan kollégánk vezeti. Az edzések mellett személyes tapasztalataival és tanácsaival segíti csapatunkat.

Spontán csapatépítés

A kihívásban minden munkatársunk örömmel vesz részt, ezt bizonyítja az is, hogy a felkészülés alatt is érezhető, hogy mindenki igyekszik, a képességeitől függően kihozni magából a maximumot. Már most a felkészülési időszakban is érezzük a verseny pozitív csapatépítő hatásait, amelyek még erősebbé kovácsolják a cégen belüli csapategységet, ami a közös munkát is nagyban segíti. A csapatból többen az IronMan kihívás kedvéért kezdtek el újra tudatosan sportolni, melynek jótékony hatásait azóta is élvezik.

Közös célként váltó csapatunk a 13 órás teljesítést tűzte ki maga elé, melynek alapjaként a felkészülést megelőzően minden csapattag kijelölte önmaga számára, hogy mennyi idő alatt szeretné teljesíteni a vállalt távot.