ASSA ABLOY bemutatók az IFSEC 2015 kiállításon

/Local/HU/Kepek/ifsec-2015-assa-abloy-web.jpg

Idén is számos újdonsággal jelentkezik az ASSA ABLOY a 2015. június 16-18. között Londonban megrendezendő IFSEC kiállításon. Az ASSA ABLOY standján többek között kereskedelmi, oktatási, egészségügyi, közlekedési és kereskedelmi beléptető rendszer megoldásokkal várjuk az érdeklődőket.

A több mint 40 éves hagyománnyal bíró londoni IFSEC kiállításon idén is több száz gyártó és forgalmazó mutatja be legújabb fejlesztéseit és jövőbe mutató technológiáit. Az ASSA ABLOY standján testközelből próbálhatják ki az érdeklődők a legújabb nyitott kommunikációs technológiával működő beléptető és azonosító rendszerek rugalmasságát. Emellett a legújabb csoportos beléptetési megoldásokat is megismerhetik, melyek a nyitott kommunikációs technológiának köszönhetően könnyen skálázhatóak és széles körben integrálhatók más biztonsági rendszerekkel.

Az ASSA ABLOY D1700–as standján a legújabb ASSA ABLOY, ABLOY, Traka és Yale fejlesztéseket is megnézhetik a látogatók. A Traka innovatív, plug’n play kulcsmenedzselő rendszere például olyan kis- és közepes méretű vállalkozások számára lehet érdekes, akik költséghatékony megoldást keresnek a kulcsok digitális nyomon követésére. Az ASSA ABLOY standján idén is a legújabb Yale digitális zármegoldásokat ismerhetik meg közelebbről a kiállítás résztvevői.

Ha tervezi, hogy ellátogat az IFSEC kiállításra, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal a robert.kertesz@assaabloy.hu e-mail címen, aki készséggel segít a kiállításon történő szakmai információk beszerzésében!

Amennyiben többet szeretne megtudni az IFSEC-ről, látogasson el a kiállítás honlapjára!