Aperio™ beléptető a díjnyertes applikáció mögött

/Local/HU/Kepek/aperio2.jpg

Az ASSA ABLOY által forgalmazott Aperio™ vezeték nélküli beléptetők biztosítják a Deutsche Telekom nemzetközi versenyén győztes „Legjobb Nemzetközi IoT applikáció” mögötti biztonságos zármegoldást. A hazai és a nemzetközi versenyt az ASSA ABLOY partnere, a Berende Péter által vezetett Accessium Kft. nyerte, akinek ezúton is gratulálunk.

Az Accessium Kft. által fejlesztett, díjnyertes e-Access biztonsági rendszer kifejezetten kis- és középvállalatok számára kialakított megoldás, amely korlátlan számú helyszín összekapcsolását és egységes rendszerben való kezelését teszi lehetővé. Mindezt a beléptető rendszerek, a vezeték nélküli technológia és az adatvédelmi eljárások összehangolásával éri el. Az e-Access technológia egyik legnagyobb újítása, hogy nemcsak irodaépületekben alkalmazható biztonságosan, hanem mozgó gépjárművek (pl. kamionok) és távoli, félreeső helyszínek (pl. gazdasági épületek, raktárak) egységes biztonsági rendszerbe történő integrálásakor is, ahol a vezetékes hálózati infrastruktúra hiánya eddig ezt nem tette lehetővé. Ráadásul a felhőalapú technológiával működő rendszer valós idejű információkat mutat a biztonsági rendszer összes eleméről, melyeket akár tabletről és mobilról is könnyedén ellenőrizhet a tulajdonos.

A biztonsági rendszer alapja az ASSA ABLOY által biztosított, megbízható, vezeték nélküli beléptető, az Aperio™, amely mechanikus zárak csatlakoztatását is lehetővé teszi vezetékelés, fúrás és mindennemű ajtóátalakítás nélkül. Az Aperio™ vezeték nélküli beléptető kevesebb mint 2 perc alatt üzembe helyezhető, és tűzgátló ajtók integrálására is alkalmas. Az AperioTM vezeték nélküli zár és az e-Access GPRS-alapú beléptető rendszer kombinálása egy forradalmian új, teljesen vezeték nélküli biztonsági rendszer kialakítását eredményezte, melyet a Telekom hazai Üzleti applikáció versenyén is díjaztak.

Ha további részletekre kíváncsi, nézze meg az ASSA ABLOY munkatársával, Kertész Róberttel és Berende Péterrel készült videót!