Stílusos belépő

/Local/HU/Kepek/hid-beszamolo.jpg

Beszámoló az HID szemináriumról

Nagy sikerrel zajlott az HID exkluzív, nemzetközi szemináriuma Budapesten, melyen mintegy félszáz – 80 százalékban hazai – telepítő és végfelhasználó partnerünk vett részt. Az eseményen az HID Global legújabb megoldásait és termékeit ismerhette meg a hallgatóság, melyek nem csak technológiájukkal, de ízléses, belsőépítészeti szempontból is kifogástalan megjelenésükkel arattak sikert a március végi egynapos rendezvényen.

Az ASSA ABLOY csoporthoz tartozó HID Global a világ piacvezető megoldásszállítója a biztonságos azonosítás terén. A vállalat olyan cégek számára biztosít beléptető és azonosító rendszereket, mint például a Coca-Cola, a Google, a Nespresso vagy a Microsoft. „Nagy öröm volt számunkra, hogy a legfrissebb technológiákat felvonultató HID Global Seminar idén Budapestre is ellátogatott, így a hazai szakemberek első kézből ismerhették meg a terület új, innovatív megoldásait” – mondta Kertész Róbert, az ASSA ABLOY Hungary üzletágvezetője.

A szemináriumon szó esett többek között az Aperio megoldásról, amely mechanikus zárak vezeték nélküli csatlakoztatását biztosítja új vagy meglévő beléptető rendszerekhez, mindezt az ajtó módosítása nélkül. Az előadásokon bemutatták az HID következő generációs multiClass olvasócsaládját is, amely számos azonosítási platformot támogat, biztonságosabb azonosítást tesz lehetővé, ráadásul kevesebb áramot fogyaszt. Az HID szakemberei nagy jövőt jósolnak a már konkrét termékekben is formát öltő NFC alapú azonosításnak is. „Az NFC technológia a banki biztonsági előírásoknak is eleget tevő azonosítást tesz lehetővé digitális kulcs segítségével, pusztán a mobiltelefon használatával. Gyakorlatilag nincs szükség hagyományos értelemben vett kulcsra, és alkalmazható akár vállalati vagy otthoni környezetben is” – ismertette a megoldás fő vonzerejét Kertész Róbert.

Teljesen új termékként mutatkozott be a szemináriumon az iClass SE Decor Reader, mely az irodákban található belépési pontok kialakítására ad belsőépítészeti szempontból kifogástalan megoldást. „A legkorszerűbb technológiákat felvonultató olvasó tökéletesen illeszkedik a mai kor irodadizájn elvárásaihoz, ráadásul testre szabható, hiszen az integrációs csomag segítségével az irodaházakban használt más gyártók burkolatai is alkalmazhatók. Így a beléptető megoldás kialakítása harmonizál az épületben található kapcsolókkal, konnektorokkal és egyéb elektronikus fali rendszerekkel” – tette hozzá Kertész Róbert.

Amennyiben szeretne többet megtudni az HID, OMNIKEY, illetve FARGO termékekről, illetve szeretné megtekinteni az HID Global Seminar előadásait, vegye fel velünk a kapcsolatot.