ASSA ABLOY újdonságok az IFSEC International 2014 kiállításon

/Local/HU/Kepek/assa-abloy-ifsec-2014.jpg

A hagyományokhoz híven idén is számos újdonságot mutatott be az ASSA ABLOY a 2014-es IFSEC-en.

A több mint 40 éves múltra visszatekintő szakkiállítás június 17-19. között került megrendezésre Londonban. Az alábbiakban cégünk legfontosabb, a kiállításon is bemutatott megoldásait vesszük sorra. A hagyományokhoz híven idén is számos újdonságot mutatott be az ASSA ABLOY a 2014-es IFSEC-en. A több mint 40 éves múltra visszatekintő szakkiállítás június 17-19. között került megrendezésre Londonban. Az alábbiakban cégünk legfontosabb, a kiállításon is bemutatott megoldásait vesszük sorra.

Nagy volt az érdeklődés az S17-es pavilon DC1700-as standjánál, hiszen a résztvevők itt tekinthették meg a világ első, teljesen vezeték nélküli zármegoldását, az Aperio®-t, amely forradalmasítja a beléptető rendszerek piacát. A termék legfőbb előnye egyszerű telepíthetőségében rejlik, hiszen könnyedén, komoly átalakítások nélkül a meglévő ajtókba szerelhető, a vezeték nélküli technológiának köszönhetően pedig az ajtónyitás jogosultsága elektronikusan programozható. A megoldás széles körű felhasználására az ASSA ABLOY standjának Aperio® szekciójában láthattak a résztvevők példákat: több nemzetközi partnerünk is bemutathatta integrált megoldását mind a vezeték nélküli online, mind pedig az offline Aperio® technológiával. Ezek egy rendszerben kombinálva teljesen rugalmas megoldást nyújtanak a felhasználó műszaki igényeire és pénzügyi lehetőségeire.

Vállalatunk is részt vett az IFSEC International Academy programban, melyen a OneSystem márkanévre hallgató moduláris ajtóvezérlő termékcsaládunkat mutattuk be, amit a jelen követelményeinek és a jövő elképzelt elvárásainak megfelelve hoztunk létre, főleg kereskedelmi épületekben történő alkalmazásra.

Standunkon mutattuk be a Traka termékünket is, amely egy innovatív plug’n play kulcsmenedzselő rendszer kis- és közepes méretű vállalkozások számára. A Traka egyszerűen kezelhető, költséghatékony megoldás a kiadott kulcsok és kulcscsomók használatának digitális nyomon követésére és felügyeletére, mellyel elkerülhetők az esetleges visszaélések.