A Green House egyike a világ legjobb irodáinak

/Local/HU/Kepek/green-house-irodahaz.jpg

A május 21-én Luxemburgban megrendezett 65. FIABCI World Prix d’Excellence Awards legmagasabb szintű elismerését, a World Gold díjat idén a Green House is megkapta. Budapest legzöldebb irodaháza az ASSA ABLOY elektromechanikus zárak használatával csökkenti energiafogyasztását.

A World Prix d’Excellence Awards világ szintű megmérettetését a magyar FIABCI tagozat 2013-as őszi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázata előzte meg, ahol a Green House két díjjal is gazdagodott. Ez a kiváló eredmény biztosította a lehetőséget a FIABCI nemzetközi pályázatán való indulásra. A számos külföldi projekt részvételével zajló versenyben a budapesti irodaház a legmagasabb fokozatú World Gold minősítést érte el. Ebben kulcsszerepe volt azoknak az innovatív fejlesztéseknek, melyek az alacsony energiafelhasználást, s ezáltal a környezettudatos megvalósítást tűzték ki célul.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a sikerhez az ASSA ABLOY Hungary Kft. is hozzájárult saját termékeivel: a hagyományosan alkalmazott zárfogadókkal és síktapadó mágnesekkel szemben az általunk telepített megoldással az irodaházi ajtók egyszerre funkcionálnak tűzgátló, vészkijárati és normál beléptető pontként úgy, hogy alapesetben semmilyen áramfogyasztást nem generálnak, amely éves szinten több százezer forint megtakarítást jelent.

Kapcsolódó webcímek:

Az ASSA ABLOY megoldásról bővebben: https://www.assaabloy.hu/en/local/assaabloy/About-AssaAbloy/News/2013/News/okos_zarmegoldas_Green_House_irodahaz/

A Green House által elnyert díjról: https://www.skanska.hu/hu/Media/Display-news/?nid=1hzhj4D4