A Forbes idén is a 100 leginnovatívabb cég közé választotta az ASSA ABLOY-t

Az ASSA ABLOY 2014-ben újra felkerült a Forbes magazin által összeállított 100 leginnovatívabb vállalat listájára.

Az innovatív cégek esetében megszokott, hogy folyamatosan olyan új megoldásokat és termékeket vezetnek be, amelyek biztosítják a jövőbeni növekedésüket és fejlődésüket. Ennek ellenére közülük is csak keveseknek sikerül felkerülni a Forbes által összeállított világ 100 leginnovatívabb vállalata ranglistájára.

Az ASSA ABLOY hosszú utat tett meg, hogy a lokális skandináv zárgyártó cégből a világ első számú zár és biztonságtechnikai termékeket gyártó vállalatává nőjje ki magát. 1994-es indulása óta 15-szörös növekedést ért el, melynek eredményeképpen a vállalatcsoport immár több mint 80 gyárat működtet világszerte, és az alkalmazottainak száma meghaladja a 40 000 főt.

Ez a gyors fejlődés és növekedés többek között annak köszönhető, hogy az ASSA ABLOY munkatársai minden esetben ügyfeleik megismerésére és igényeik megértésére törekszenek, majd ezek teljes körű megvalósítására.

„Nagyon örülünk, hogy ehhez a sikerhez mi is hozzájárulhattunk az általunk elért eredményekkel, és reméljük, hogy jövőre még előrébb szerepelhetünk a ranglistán” – mondta Ónody Csaba, az ASSA ABLOY ügyvezető igazgatója.

A vállalat a bevételének jelentős részét kutatás-fejlesztésre fordítja, így garantálja a szüntelen megújulást és a piaci igények gyors kielégítését, illetve a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem szem előtt tartását.