Toronymagasan kiemelkedő biztonság

/Local/HU/Kepek/eiffel-torony1.jpg

Az Eiffel toronyhoz is az ASSA ABLOY-t választották

Az ASSA ABLOY Radial zárrendszere gondoskodik a biztonságról a párizsi Eiffel-toronyban. 49 kiemelt biztonsági fokozatú zár került beépítésre a világ egyik leghíresebb látványosságába.

Hatalmas kihívás volt a megfelelő termék kiválasztása az ASSA ABLOY francia leányvállalata számára, hiszen a zárak teljes lecserélése és a biztonsági szerkezet megújítása mellett, meg kellett tartani az Eiffel-torony szabványait, miközben maximálisan ki kellett elégíteni a megrendelő szükségleteit is. Az A2P minősítéssel rendelkező, bizonyítottan csúcsminőségű zárak egyik legfőbb előnye, hogy a hozzájuk tartozó kulcsok kizárólag tulajdonosi kártyával másolhatók, maximális biztonságot garantálva ezzel.

Az Eiffel-torony Párizs egyik jelképe, mely a tervezőcég tulajdonosáról, Gustave Eiffel mérnökről kapta a nevét. Az 1889. évi világkiállításra készült létesítményt az eredeti tervek szerint a kiállítás után lebontották volna, a 324 méter magas torony azonban ma is a világ leglátogatottabb épülete, 7 millió turistával évente. Ezért létszükséglet számukra a kiemelt biztonsági szintet nyújtó zárrendszer, amely  garantálja a torony tiltott részeinek elzárását a nézelődők elől. Hatalmas megtiszteltetés, hogy az Eiffel-toronyba az ASSA ABLOY termékeit választották, hiszen záraink így évente több millió ember biztonságáról gondoskodnak.