Szocsiban is az ASSA ABLOY termékeit választották

/Local/HU/Kepek/Sochi-Olympic-Park-014.jpg

ASSA ABLOY zár- és beléptető megoldások kerültek beépítésre a sportlétesítményekbe, hotelekbe és a nemzetközi repülőtérre is. Így az ASSA ABLOY is fontos szerepet játszott a 2014-es Szocsi téli olimpiai falu felépülésében.

Az olimpiai játékokra felújított repülőtérhez az ASSA ABLOY széles kínálatából számos megoldást választottak: ajtóbehúzókat és ajtóautomatikákat szereltek fel, illetve mechanikus és ABLOY PROTEC CLIQ elektromechanikus zárak védik a létesítményt. Az oroszországi ASSA ABLOY biztosította a zármegoldásokat a hotelekhez és olyan sportlétesítményekhez is, mint például a gyorskorcsolyázó aréna. Az újonnan épült hotelszobák 60%-ba, mintegy 12 000 szobába telepítettek szállodai beléptető rendszert, 6 000 szobához pedig széfeket biztosítottak.

Az ASSA ABLOY által nyújtott biztonsági megoldásokat az olimpiai láng kialudtával is használni fogják, mivel 2014 júniusában Szocsiba érkeznek a Forma-1 versenyzői, és a tervek között szerepel, hogy az olimpiai faluban lévő hoteleket lakásokká alakítják a későbbiekben.

A Szocsi olimpiai építkezés az utóbbi évek legnagyobb beruházása volt Oroszországban. Az ASSA ABLOY csoport tagjaként különösen nagy öröm számunkra is, hogy egy ilyen léptékű beruházáshoz az ASSA ABLOY termékeit választották, melyek bebizonyították, hogy világeseményeken is tökéletesen szerepelnek.