ASSA ABLOY termékek a Váci Corner Offices irodaházban

/Local/HU/Kepek/vaci-corner-offices.jpg

Az ASSA ABLOY biztonságtechnikai termékeit választották a Váci Corner Offices irodaházba.

A napi használatból adódó jelentős igénybevétel miatt döntöttek az ASSA ABLOY strapabíró termékei mellett. A HB Reavis ingatlanfejlesztő cég első alkalommal választotta az ASSA ABLOY termékeit, melyek tökéletes megoldást nyújtottak az építtető igényeire. Az ASSA ABLOY elektromechanikus beléptető zárait, ajtócsukóit és forgóajtóját telepítették az újonnan épült Váci Corner Offices irodaházba. A komoly igénybevétel miatt döntöttek az elektromechanikus zárak mellett, melyeket menekülési útvonalba építettek be. Az elektromechanikus beléptető zárak tökéletes megoldást nyújtanak napi használat esetén is, ráadásul így nincs szükség külön mechanikus zár és zárfogadó telepítésére sem.

A Cam Action technológiával felszerelt ajtócsukókat úgyszintén a fokozott igénybevétel miatt választották a Váci Corner Offices épületébe, így az irodaházban található nagyméretű ajtók is könnyen nyithatók és finoman záródnak. Az ASSA ABLOY munkatársai által ajánlott termékekkel szemben követelmény volt az éjszakai zárás lehetősége, a becsípődés elleni és azt megelőző védelem, illetve a takarítás alatti használati lehetőség is, aminek kifogástalanul meg is feleltek. A HB Reavis által választott termékek mellett döntött korábban már a Green House, a Laurus irodaház és a Grundfos is.

A Váci Corner Offices „A kategóriás” irodaház 8 szinten összesen 18 460 négyzetméter irodát, földszintjén pedig 1560 négyzetméter üzlethelyiséget és éttermet kínál. Az irodaház a BREEAM "Excellent" minősítéshez szükséges kritériumok betartásával épült, amely a létesítmény kitűnő energiagazdálkodási és környezettudatos megoldásait igazolja.