Előny a fogadónál – Tavaszi YALE áttérési akció a MASCO Kft.-nél

/Local/HU/Kepek/yale-atteres-akcio.jpg

Kiemelt viszonteladó partnerünk, a MASCO Kft. 2013. március 1-jével akciót hirdet, melynek keretében a YALE zárfogadók a Nouva FEB megoldásokhoz képest olcsóbban érhetők el.

A kedvezőbb áron felül a YALE mellett szól még, hogy a telepítők számára egyszerűbbé válik a kivitelezés, hiszen a YALE kevesebb típussal lefedi a korábbi Nouva FEB kínálatot, ez pedig mind a tervezés, mind a szerelés során újabb költségmegtakarítást eredményezhet. 

A kizárólag a MASCO Kft.-nél elérhető akciót az ASSA ABLOY Hungary díjmentes szakmai konzultációval támogatja, így az érdeklődők egyszerűen és gyorsan ismerhetik meg a YALE zárfogadóra való áttérés technológiai és üzleti előnyeit. A tavasszal kezdődő, 3 hónapig tartó akció keretében minden YALE zárfogadót választó ügyfél további kedvezményekkel vásárolhat számos más terméket is, például síktapadó mágnest, ajtócsukót, kódkilincset, valamint pánikrudat a MASCO Kft. telephelyén valamint online áruházában.

A Nouve FEB felhasználók számára a YALE-re való áttérésről az oldalunkról letölthető migrációs és technikai paramétereket tartalmazó dokumentum ad bővebb tájékoztatást.