Újabb ASSA ABLOY termékekkel bővült a Zár-Pláza kínálata

/Local/HU/Kepek/zar-plaza-top.jpg

Mostantól kiváló biztonsági fokozatú ABLOY Novel zárak, kódkilincsek és Smart Air beléptetők is kaphatók a Kulcskirály szaküzletet üzemeltető viszonteladónknál.

A Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 63. szám alatt található Kulcskirály szaküzlet kínálatában már korábban is elérhetők voltak az ASSA ABLOY egyes termékei, köztük egyedi, főkulcsosítható FAB zárbetéteink, illetve minőségi ajtóbehúzóink széles palettája. Mostantól azonban új ASSA ABLOY termékekkel bővült a zárszaküzlet kínálata, köztük az otthoni felhasználásra is tökéletes ABLOY Novel cilinderekkel, melyek különleges rotációs, lamellás szerkezetüknek köszönhetően csapok és rugók nélkül biztosítanak maximális védelmet otthonainkban. A kiváló biztonsági fokozattal rendelkező cilinderek letapogatás és manipulációs nyitás elleni abszolút védelemmel bírnak, tehát a megfelelő kulcs nélkül semmilyen körülmények között sem nyithatók. 

A Kulcskirály zárszaküzlet másik újonnan forgalmazott terméke a Smart Air beléptető, amely egy önálló beléptető rendszert alkotó, RFID technológiával működő elektronikus kilincspár. A megoldás lényege, hogy az RFID technológiának köszönhetően offline és online rendszerbe egyaránt integrálható. A Smart Air technológia másik legnagyobb előnye, hogy a telepítéséhez nincs szükség kábelezésre, és elemmel történő működtetéséből adódóan nem igényel külső áramforrást.

Amennyiben viszonteladónk teljes kínálatára kíváncsi, látogasson el honlapjára, vagy vegye fel vele a kapcsolatot elérhetőségein keresztül!