Már zalaegerszegi viszonteladónál is elérhetők termékeink

/Local/HU/Kepek/abloy-kulcs-topstory.jpg

Januártól új viszonteladói partnerrel bővült hálózatunk. A Dísz tér 5. száma alatt található zalaegerszegi Verger Bt. 1979 óta nyújt kifogástalan biztonságtechnikai szolgáltatást a nyugat-dunántúli régióban. A kulcsmásolás és az ABLOY Novel zárbetétek beszerzése mellett főkulcs-rendszer tervezésére, bővítésére és kivitelezésére is lehetőség van a cég kínálatában.

A fő- és vezérkulcsos rendszerek egyedi igények szerint készülnek. Alapjuk olyan speciálisan összeszerelt zárbetét, amelyet különböző kulcsok nyitnak. Így az épületben használt kulcsok száma jelentősen csökken, mivel egy vezérkulcs nyitja az összes zárási pontot, a további kulcsok pedig csak meghatározott pontot, vagy pontokat. A különböző jogosultsági szintek beállításával lehetőség nyílik arra, hogy ugyanaz a kulcs bizonyos ajtókhoz hozzáférést biztosítson, míg másokat ne lehessen vele kinyitni. Egy főkulcs-rendszerbe akár többféle zárási megoldás is integrálható, például hengerzárbetétek és lakatok is.

Amennyiben kérdése lenne, vagy válogatni szeretne a cég kínálatában lévő ASSA ABLOY termékek közül, a következő elérhetőségeken megteheti:

Amennyiben további viszonteladóinkra kíváncsi, tekintse meg szolgáltatások szerint csoportosított partnerlistánkat itt!