Biztonság könnyen és kényelmesen - Megérkezett a kódkilincs

/Local/HU/Kepek/kodkilincs-topstory.jpg

A modern technológiával készülő ASSA ABLOY kódkilincsek lehetővé teszik, hogy nyílászáróinkat könnyedén és kényelmesen biztonságossá varázsoljuk.

Alkalmazási területei között szerepel többek között irodaházak beltéri ajtóinak, óvodai ablakoknak, kapcsolószekrényeknek valamint teraszajtóknak a beltérből történő blokkolása. „A kódkilincs fő előnyei közé tartozik az egyszerű és gyors telepítés, mely mindössze néhány perc alatt elvégezhető az ajtó megbontása, módosítása nélkül” – mondta Kertész Róbert, az ASSA ABLOY Hungary Kft, üzletágvezetője.

Az ASSA ABLOY ablakokra (7810) és ajtókra (8812) szerelhető kódkilincs megoldásainak főbb előnyeiről, valamint műszaki jellemzőiről a Termékek menüpont alatt olvashat. Az ASSA ABLOY kódkilincsek most 5 százalék kedvezménnyel rendelhetők Akciós oldalunkon. Amennyiben szeretné jobban megismerni a kódkilincs működését, tekintse meg az alábbi videó bemutatót, vagy keresse kollégáinkat elérhetőségeinket. A termék viszonteladóinkon keresztül egyedi árakon rendelhető.