ASSA ABLOY termékek a Betörésvédelem.com kínálatában

/Local/HU/Kepek/abloy-novel-hir.jpg

Decembertől új viszonteladó partnerrel bővült az ASSA ABLOY értékesítési hálózata. A TŰZ’92 Kft. által kínált termékpalettánkat a www.betoresvedelem.com weboldalon tekinthetik meg, ahol a professzionális betörésvédelemhez szükséges minden eszköz gyorsan és egyszerűen megtalálható.

Igény szerint lehetőség van speciális biztonsági ajtók gyártására és telepítésére, illetve biztonsági rácsok tervezésére is. A legmagasabb biztonsági fokozat kialakítása érdekében az ABLOY Novel zárbetétek is megvásárolhatók szaküzletükben, vagy akár a telepítését is azonnal megrendelheti, melyet nem csak új ajtók esetében, hanem már meglévő zárbetétek cseréjeként is ajánlunk, hogy mindig biztonságban tudhassa szeretteit és értékeit.

TŰZ’92 Kft. partnerünknél a zárbetétek vásárlásán kívül lehetőség van, ABLOY Novel kulcsok másolására, illetve főkulcs-rendszer kialakítására is, lakossági és vállalati ügyfelek esetében egyaránt. Emellett a cég speciális 0-24 órás ügyeletben vállal betörés utáni helyreállítást a nap bármely időszakában. Amennyiben kérdése lenne, vagy válogatni szeretne a cég kínálatában lévő ASSA ABLOY termékek közül, a következő elérhetőségeken megteheti: