SmartAir oktatás indul, legyen Ön is viszonteladónk!

/Local/HU/Kepek/smartair-viszonteladokat-keresunk.jpg

Az ASSA ABLOY Hungary Kft. a SmartAir vezeték nélkül telepíthető beléptető rendszerhez kapcsolódóan oktatássorozatot indít. A képzésre várjuk mindazon rendszerintegrátorok jelentkezését, akik szívesen megismerkednének a SmartAir autonóm beléptető rendszerrel, hogy azt a későbbiekben saját ügyfeleiknél végrehajtott projektekben alkalmazni tudják.

A Smart Air beléptető RFID kártyával, tag-gel vagy karkötővel megvalósított érintésmentes azonosítást biztosít, mechanikus kulcsra csak az ajtó vészhelyzetben való nyitásához van szükség. A rendszer vezeték nélküli telepítéssel kivitelezhető, miközben magas biztonsági szint jellemzi, így tűzgátló vagy vészkijárati ajtókon is alkalmazható. A Smart Air ideális megoldás nyújt irodák, kórházak, kis és nagy befogadóképességű szállásadó létesítmények (egyetemi diákszállások, vagy akár családi panziók), bevásárlóközpontok, fitness központok, uszodák (pl. öltözői szekrények), valamint benzinkutak számára, hiszen egyesíti a beléptető rendszer és vezérkulcsos rendszer előnyeit.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy írjon közvetlenül munkatársunknak!