Mostantól még könnyebben érheti el FAB zárainkat

/Local/HU/Kepek/FAB.jpg

Májustól új viszonteladói partnerünk kezdte meg FAB záraink és lakataink árusítását, ennek köszönhetően ügyfeleink még gyorsabban és egyszerűbben érhetik el minden helyzetben biztonságot nyújtó FAB termékeinket.


Frekventált helyen lévő üzlettel (Nyugati téri Kulcskirály) rendelkező partnerünk árukínálatát online is megtekintheti a zarplaza.hu weboldalon, ahol részletes termékelírás segíti a vevők tájékozódását. Partnerünknél, a Zár-Pláza kft.-nél már korábban is elérhetőek voltak ajtócsukóink és elektromos zárfogadóink raktárkészletről, mostantól azonban FAB200-as egyedi zárainkat is könnyedén beszerezheti tőlük, melyek fúrásvédelem mellett profilvédett megoldással bírnak, így maximális illetéktelen másolások elleni védelmet biztosítanak. A FAB hengerzárbetétek kínálatában a legkülönbözőbb biztonsági szintekhez illeszkedő megoldások közül választhat, hogy biztosan az Önnek legmegfelelőbb termék garantálja a védelmét.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink még jobban megismerhessék a FAB zárak és lakatok jellemzőit és előnyeit, oldalunkon már a magyar nyelvű FAB katalógus is elérhető. Amennyiben további részletekre kíváncsi a termékekkel kapcsolatban, töltse le katalógusunkat!