FAB főkulcsrendszer az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpontban

/Local/HU/Kepek/fab-legjobb-barat.jpg

Szeged meghatározó létesítménye bérlői kényelme és biztonsága érdekében az ASSA ABLOY Hungary-t választotta partneréül a több mint 400 nyitási pontot érintő főkulcsrendszer bevezetésére.

A 2011 októberében alakult ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont 3 szinten 130 üzletével, valamint 1350 férőhelyes ingyenes parkolójával a város egyik meghatározó helyszíne, ahol színvonalas programokkal, látványos rendezvényekkel, rangos kulturális eseményekkel teszik színesebbé, élménytelibbé a bevásárlást. A Szegeden elsőként megjelenő nagynevű márkák és a már ismert helyi vállalkozások mellett a szolgáltatások sokasága, éttermek, kávézók, valamint a családosok örömére kölyökpark is szolgálja a látogatók kényelmét.

Az ÁRKÁD Szeged ezzel párhuzamosan a bérlőket is kiemelten kezeli, ezért a menedzsment úgy döntött, hogy a maximális kényelem és biztonság érdekében a teljes bevásárlóközpontban főkulcsrendszert vezet be. A választás végül az ASSA ABLOY-ra, illetve a FAB főkulcsrendszerre esett, mely racionális választást jelent mindazoknak, akik kiváló minőséget, hosszú élettartamot és biztonságot keresnek.

A bevásárlóközpontban 420 zárbetétet telepítettünk, illetve szereltünk fel az üzletekre és irodákra. A kulcsokat gravíroztuk, így a használók által könnyen beazonosíthatók. Az elvárások között szerepelt még a védett kulcsprofil, amit megfelelő biztonsági intézkedések mellett kizárólag mi tudunk másolni” – ismertette a bevezetés részleteit és különlegességét Czető András, az ASSA ABLOY Hungary értékesítője.

Kapcsolódó webcím:

https://www.arkadszeged.hu