ELMŰ-ÉMÁSZ: 6000 darabos ABLOY CLIQ bővítés

Tovább bővült az ABLOY CLIQ rendszer által védett ELMŰ-ÉMÁSZ hálózati terület. A villamosenergia-termelő és elosztó csoport több mint 6000 darab PROTEC CLIQ elektromechanikus és PROTEC mechanikus zárral bővítette az év első felében az ÉHTR (Épített házas transzformátor állomás), a kompakt transzformátorok és oszlopkapcsolós állomások védelmét.

Ezzel a bővítéssel az ELMŰ-ÉMÁSZ Nyrt. az országban található állomásaik egy újabb részénél alkalmazza az ASSA ABLOY termékekeit. A vállalat megoldásainak ismételt alkalmazása során a legfőbb érv az volt, hogy a már ABLOY PROTEC rendszer által védett területeken jelentősen lecsökkentek az illetéktelen behatolások és károkozások.

Nagy örömünkre szolgál az újabb megrendelés, mely bizonyítékul szolgál arra nézve, hogy az ASSA ABLOY megoldása rendkívül magas biztonságot nyújt, miközben kimagasló a rendszer ár/érték aránya” – mondta Ónody Csaba, az ASSA ABLOY Hungary ügyvezető igazgatója. Az ABLOY PROTEC CLIQ további előnyei közé tartozik még a rugalmas bővíthetőség, a könnyű, akár a meglévő rendszer átalakítása nélküli telepíthetőség, a kulcsok szoftveres menedzsmentje, valamint az, hogy kültéri használatra már alapkonfigurációban alkalmasak.

Kapcsolódó webcím:

https://www.assaabloy.hu/en/local/assaabloy/Products/Zarak-cilinderek-lakatok/Elektromechanikus-es-ipari-zarak/