ASSA ABLOY előadás a BME Épszerk Klubban

/Local/HU/Kepek/el%c5%91ad%c3%a1s.jpg

Hermann László kollégánk a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatóinak tartott előadást elektromechanikus zárak témakörben, melynek során a diákok egy szemléletes esettanulmány keretén belül ismerkedhettek meg a legfontosabb tervezési és kivitelezési szempontokkal.

BME előadás plakát

Alapproblémaként egy olyan esetet elemeztünk, amikor egy ajtó tűzgátló, vészkijárati és beléptetési pont is egyben. A vonatkozó szabványok áttekintését követően a különböző megoldási lehetőségekről esett szó, kiemelve az elektromos zárfogadók speciális alkalmazási lehetőségeit és az elektromechanikus és motoros zárak használatának előnyeit. Így az elméleti anyagokon túl a Műegyetem diákjai egy olyan tervezési szituációval szembesülhettek, amelyen vészhelyzetben akár emberéletek is múlhatnak” – monda Hermann László, az ASSA ABLOY termékmenedzsere.

A tehetséges fiatalokat összefogó Épszerk Klub előadásán a diákok mellett az épületszerkezettan tanszék vezetője, Dr.habil Becker Gábor PhD. DLA is részt vett. Reméljük, hogy előadásunkon sikerült a jövőben is hasznosítható ismeretekkel és a gyakorlatban is felhasználható praktikus tanácsokkal szolgálni a résztvevők számára!