ASSA ABLOY zárak az Álomépítők házaiban

/Local/HU/Kepek/alomepitok-2012.jpg

Különlegesen magas fokozatú biztonsági zárakkal és speciális ajtócsukó, illetve könyökös kilincs megoldásokkal segítettük az Álomépítők 3. évadában felépülő házak elkészítését.

Ez alkalommal különösen jó helyre kerültek az ASSA ABLOY termékek, hiszen a Viasat3 Álomépítők műsorában szereplő, rászoruló családok újonnan felépülő otthonaiba juttattuk el őket.  „Igyekeztünk olyan megoldásokkal hozzájárulni a családok életéhez, amelyek –nem csak adomány jellegük révén, hanem – egyedi funkcionalitásuknak köszönhetően valóban javítják életkörülményeiket és megkönnyítik mindennapjaikat” – tette hozzá Ónody Csaba, az ASSA ABLOY ügyvezetője. A speciális könyökös kilincs például lehetővé teszi, hogy, aki be akar jutni az ajtón csak a könyöke és karja segítségével nyomja le a kilincset, így sokkal könnyebb bejutást tesz lehetővé azoknak, akik beteg gyermeküket vagy éppen idős rokonaikat ápolják napi szinten. A speciális, lassított kialakítású ajtóbehúzó pedig nagy segítséget jelent a tolószékkel közlekedő mozgáskorlátozottak vagy segítőik számára, hiszen az ajtó nem csukódik vissza egyből az ajtó kinyitását követően, hanem kellő ideig nyitva marad ahhoz, hogy még kerekesszékkel is kényelmesen átérjenek rajta, viszont ezt követően nem kell visszafordulni sem az ajtó becsukásához, mivel az az ajtóbehúzónak köszönhetően magától bezáródik.

Nagyon örülünk, hogy segíthettünk, és reméljük, hogy jövőre is lehetőségünk lesz hozzájárulni az Álomépítők által kiválasztott családok életének jobbá tételéhez.