A szakképzett oktatás a kulcs

/Local/HU/Kepek/assa-abloy-oktatas.jpg

Ezúttal az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karának tanulóinak tartott előadást Hermann László munkatársunk, aki elsősorban a hengerzárbetétek működését és technológiai újdonságait mutatta be a kurzuson részt vevő hallgatóknak.

Az előadáson leendő mérnökök és tervezők vettek részt, akik a jövő generációjaként meghatározó szerepet játszanak majd a szakma fejlődésében. A tervezők számára kiemelten fontos, hogy tudjanak a legújabb innovatív technológiákról, hiszen a munkájuk során előnyt jelent majd számukra a különböző szakterületek ismerete. „ Emellett előadásaink alkalmával fontosnak tartjuk hangsúlyozni a tervezői felelősség kérdését is, hiszen a későbbiekben majd az általuk kiírt műszaki tartalom alapján kerülnek kivitelezésre az ajtók is” – magyarázta Hermann László, termékmenedzser. Az Óbudai Egyetem diákjai az előadás alkalmával elsősorban a hengerzárbetétek működésével ismerkedhettek meg, köztük olyan újszerű megoldásokkal, mint az ABLOY forgótárcsás technológiája, mely maximális törés, fúrás, maghúzás és letapogatás elleni védelmet biztosít.

 

„Mivel a felnövő generáció megbízható szaktudásában látjuk a szakma fejlődésének zálogát, kiemelten fontos számunkra a diákok támogatása, ezért is biztosítunk számukra folyamatos szakképzéseket és szakdolgozati témavezetés formájában szakmai tanácsadást” – tette hozzá Hermann László.

 

Amennyiben Önnek is műszaki vagy egyéb tanácsadásra lenne szüksége, keressen minket bizalommal!