Rádiófrekvenciás zárakkal várja vendégeit a ráckevei Hotel Termálkristály Aqualand

/Local/HU/Kepek/hotel-termalkristaly-aqualand-assa-abloy-radiofrekvencias-zarak.jpg

A nyári szezon kezdete óta várja pihenni és felüdülni vágyó vendégeit a ráckevei Hotel Termálkristály Aqualand, mely biztonságtechnikai felszerelésében az ASSA ABLOY-t választotta partneréül. A választásban az ASSA ABLOY által kínált szolgáltatási csomag komplettsége, valamint a sürgető szállítási határidőhöz való rugalmas alkalmazkodás volt a meghatározó szempont.

A projekt keretében a zárgyár szakemberei VingCrad Signature rádiófrekvenciás (RFID) zárakat telepítettek a hotel területére, a választás több szempontból is praktikusnak bizonyult. Egyfelől a wellness részleg nedves környezete nem biztosított volna optimális közeget a mágneskártyás rendszer kiépítésének, másfelől a RFID technológia lehetővé teszi csuklópántalapú belépők kiosztását is, melyek úgyszintén a fürdőző vendégek kényelmét szolgálják. A szálloda nem csupán termékbeszerzés céljából kereste fel a zárgyárat, hanem komplett szolgáltatáscsomagra kapott ajánlatok alapján választotta partneréül az ASSA ABLOY céget, mely így a jövőben garanciális és szervízelési kérdésekben is segíti majd a hotelt.

A korszerű biztonságtechnikai rendszer intelligens energiakapcsolókkal rendelkezik, melyek nagyban hozzájárulnak a szálloda hatékony energiagazdálkodásához. Az intelligens rendszer garantálja, hogy csak a szobakártya segítségével lehessen aktiválni a belső elektromosságot. Így elkerülhető, hogy bármilyen hasonló formátumú kártya (például hitelkártya) használata által felesleges energiafogyasztás keletkezzen a helyiségben. A rendszerrel az is biztosítható, hogy csak akkor aktiválódjon a szoba áramellátása, amikor a vendég valóban a szobában tartózkodik.

Többek között a ráckevei Hotel Termálkristály Aqualandben elhelyezett zármegoldásokat is megtalálja legújabb VingCard termékkatalógusunkban.