Az Ön vészkijárata megfelel az előírásoknak? Pánikzárra van szüksége? Ne kockáztasson egy ellenőrzést! Bízza ránk a megoldást!

/Local/HU/EJL0584_TESA(AT1GG).jpg

A nagy befogadó képességű intézményeket az egyén védelmében, megfelelő számú és könnyen megközelíthető vészkijáratokkal kell ellátni.

A Pánik- és Vészkijárati ajtók kialakítását szakhatóság írja elő Magyarországon.

A pánikrúd a menekülési útvonalon, az ajtó belső oldalán, a kilincs helyett van felszerelve az ajtólapon keresztbe. Az épületből való legkönnyebb kijutás biztosítása mellett a pánikzár alapvető funkciója az illetéktelen behatolás elleni védelem. A rúd az ajtó lapja felé történő megnyomással működtethető.

A már beépített, használatban lévő ajtókra minimális átalakítást igénylő, költséghatékony megoldást jelent az ajtó lapjára szerelhető, akár több ponton is záródó pánikrúd.

Partnereink igényeinek illetve az ajtó kialakításának megfelelően a pánikrúd az ajtó lapjába süllyesztett, pánikfunkciós bevéső-zárhoz is csatlakozhat. Az ASSA ABLOY saját tulajdonú gyárai révén első kézből kínál megoldást 1-, illetve 2 szárnyú, fa-, műanyag- és alumínium ajtókra szerelhető, akár tűzjelző rendszerekbe köthető pánikszerelvényekre is.  

Az egyéni igények kielégítésére a széles termékválaszték mellett szakmailag felkészült kollégáink jelentik a garanciát.

 Felmerülő igényeiket akár raktárkészletről is ki tudjuk elégíteni!

1 ponton rögzülő ajtólapra szerelhető pánikrúd 2011. március 31.-ig akciós áron már 13.950,-Ft + ÁFA ártól elérhető.

 Szaktanácsadással, termékinformációval kapcsolatban állunk rendelkezésükre elérhetőségeinken.

 

Tovább a pánikzárakhoz...